Når lange, tunge, verdifulle ting skal transporteres

Trekasse / Transportkasse – bygget av varmebehandlet treverk – er den beste løsningen når verdifull last skal sendes trygt. Solid trekasse er spesielt viktig når varer skal sendes langt av gårde eller det er deler som er lange, tunge og/eller verdifulle.

SIKKERHET: Med trekasse fra Pallegrossisten vil både innholdet og kassen komme trygt fram – og gjerne tilbake også. Med bred erfaring og fokus på høg kvalitet, til konkurransedyktig pris, blir deres transportbehov godt ivaretatt. Vi bygger mange slags trekasser, både små og store.

DIALOG: Ta kontakt med Pallegrossisten når du trenger noen å drøfte deres spesielle transportbehov. Det kan lønne seg. Og i tillegg er staben i Pallegrossisten trygg på at du som kunde blir fornøyd. Pallegrossisten har hjulpet kunder med å pakke og sikre kundens deler/varer/utstyr i trekassene – for å sikre optimal transport-løsning.

MER INFO: Klikk deg videre inn her på undermenyene for å finne inspirasjon.
Ta kontakt med Pallegrossisten når du vil løse konkrete logistikk-utfordringer! 

Apropos transport: Den ene tingen som forener alle mennesker, uavhengig av alder, kjønn, religion, økonomisk status eller etnisk bakgrunn, er at vi alle innerst inne tror at vi er over gjennomsnittet sjåfører.
— Dave Barry, Forfatter, “Things That It Took Me 50 Years To Learn

Ta kontakt med Pallegrossisten når du vil løse konkrete logistikk-utfordringer!