Nanuk-kofferter

NANUK Kofferter

NANUK er støtbestandige vanntette kofferter og bokser med livstidsgaranti. Designet for å beskytte det mest følsomme utstyret i de hardeste miljøene. NANUK sine kofferter og bokser er nå distribuert i over 50 land over hele verden.

 

HVORFOR VELGE NANUK

Navnet «NANUK» er fra Inuitene i Kanada og betyr «isbjørn» — uttales ‘na•nook’.  Dette varemerket er valgt fordi NANUK produktene, som den polare bjørnen, tåler ekstreme påkjenninger.

 

  • NANUK kofferter er testet både i laboratorium og i naturen. Derfor har disse produktene livstidsgaranti.
  • Koffertene er hardføre og er tilgjengelige i mange ulike størrelser og flere modeller.
  • Felles for alle NANUK produkter er at det har «Powerclaw» låsesystem (patentert), er sertifisert med IP67 vanntetthet og NK7 ytterskall.
  • Koffertene er stablbare, integrert lukke- og låsesystem slik at lokket står av seg selv når det åpnes, alle metall-komponenter er av rustfritt stål, håndtakene er bærevennlige og koffertene leveres med skulderbånd
  • Inkludert i NANUKs portefølge er en serie kofferter spesielt laget for militær bruk. Disse våpenkassene er også godt egnet til å frakte høgsensitivt utstyr – da gjerne spesial-tilpasset med skum både i lokket og i bunnen.

 

 

Legg merke til en viktig detalj: Innvendig i NANUK-koffertene er det lagt til rette for innfesting av panel, både på underdelen

og i lokket (på modellene 903-960).  Forsterkede hull for skruer er støpt inn i kassen langs randen, for å kunne sikre at utstyr beskyttes på best mulig måte. Alle NANUK kasser er fly-godkjent.

SE STØRRELSER OG MODELLER

For mer info om Nanuk-kofferter gå til

www.nanuk.com
pallegrossisten
pallegrossisten
pallegrossisten
pallegrossisten
pallegrossisten