Alt du trenger for sikker transport og effektiv logistikk Pallegrossistens målsetning er at du som kunde skal finne alt du trenger for å løse deres logistikk- og transportbehov på ett sted. Klikk deg inn på de ulike kategoriene under. Her finner du: solide og vanntette Nanuk-koffertene, info om skum for sikring av utstyr i kasser og kofferter – og tilbehør for paller slik at deler/varer ligger i ro under transport.

Nytt nå er at Pallegrossisten tilbyr hardved som er opp til 10 ganger hardere enn eik. Når utstyr veier mange, gjerne ti-talls, tonn, så holder det ikke med furu eller gran. Ta gjerne en titt på egenskapene til Azobe, en type hardved som er tilgjengelig med betryggende bærekraft-dokumentasjon.

Her under TILBEHØR finner du også plast-paller og pakkeutstyr – som inkluderer krybbe og strø, skilledeler, skum – med spesialtilpassing om ønskelig. I tillegg tilbyr Pallegrossisten varmebehandlet trelast kappet på mål iht. Kundens krav og behov.

Mulighetene er mange og løsningene er tilgjengelig hos Pallegrossisten. Om du skulle trenge noe utstyr vi ikke har inne, så skaffer vi det.

Den ene tingen som forener alle mennesker, uavhengig av alder, kjønn, religion, økonomisk status eller etnisk bakgrunn, er at vi alle innerst inne tror at vi er over gjennomsnittet sjåfører.
— Kevin Stirtz, forretningsmann og forfatter av “More Loyal Customers”