Spesialpaller

Paller som bygges etter kundens mål løser mange små og store logistikk-utfordringer.

Pallegrossisten AS har bred erfaring for å løse spesielle oppdrag for mange ulike type kunder. En palle som er tilpasset varen eller produktene som skal fraktes på den vil ofte gir bedre sikkerhet og gjerne reduserte transportutgifter.

Pallgrossistens kompetente stab lager den spesialpallen du vil ha!

Hardved er også en del av Pallegrossistens brede sortiment. Innen rimelig tid skaffer vi de fleste tykkelser og lengder. Se mer under TILBEHØR – Hardved.

Ta kontakt med Pallegrossisten når standard utstyr ikke passer til det som dere skal frakte ut til kundene deres. Vi bygger alle typer spesialpaller og leverer paller til konkurransedyktig pris, både i små og store serier.

Velg filter for spesifikke resultat

Kan produseres i ulike størrelser og med ulik styrke – fra de helt enkle til meget kraftige. Som bildene under viser, så bygge Pallegrossisten spesialpaller i menge ulike størrelser. Kunden har ønsker og krav, mens Pallegrossisten har erfaring og gir råd. Resultatet blir da paller som passer godt til kundens behov til en overkommelig pris.

TA KONTAKT med Pallegrossisten for en hyggelig palleprat.

Kan produseres i ulike størrelser og med ulik styrke – fra de helt enkle til de særdeles kraftige. Når tunge deler og utstyr skal fraktes på spesialpallen.

Pallegrossisten bygger spesialpaller og spesialkasser på kundens bestilling.

TA KONTAKT med Pallegrossisten for en hyggelig palleprat.

Dette er en palletype som Pallegrossisten kan levere i den størrelsen som kunden trenger. Innenfor størrelse på 120×120 cm kan staben benytte automasjonsmaskin for å bygge paller effektivt og til en pris som er kundevennlig.

Trenger dere større paller? Pallegrossisten kan effektivt bygge større paller manuelt, når kunden trenger det. Ring gjerne tlfnr. 56 19 30 50 for å drøfte hvordan deres transportbehov best kan løses.

Dette er standard størrelser, hvor målet er halvparten av størrelsen på en Europalle (80×120 cm). Men også halvpaller og kvartpaller kan leveres i ulike varianter – se gjerne info under Nye Paller.

En kraftig halvpalle kan være det som skal til for at varen dere sender til kundene kommer trygt fram. Også kvart-paller kan levers med tett dekke og kraftigere oker. Her er det kundens behov for å få varer trygt levert som teller. Pallegrossisten har løsningene og kan levere raskt, også store serier.

Vårt hovedfokus er fornøyde kunder
Gode fasiliteter - God service - Høy kvalitet - Gode priser