Velkommen til Norges kanskje beste sider om paller!

Trepaller brukes ved ca 90% av alle vareleveranser i Norge og ellers i Europa. Og fordi treverk er både bærekraftig og miljøvennlig skal det mye til for at Europallen og Engangspallen vippes av lasset, bokstavelig talt. En viktig bærebjelke i Pallegrossistens daglig drift er at vi både leverer og henter brukte paller. For oss ikkje en palle bare en palle; det er faktisk mye forskjellig. For Pallegrossisten er utgangspunktet at vi skal være i stand til å levere det du trenger, raskt – enten du har behov for brukte eller nye paller.

Med over 17.000 kvadratmeter lager- og produksjonsareal og mange 1000 paller på lager har vi kapasitet til å betjene kundens behov — noen ganger samme dag, om logistikken klaffer optimalt.

— Vidar Lone, produksjonssjef, Dale

Klikk deg videre inn her på undermenyen for å finne det du trenger – gi en lyd dersom du ikke finner pallen som du trenger for dine varer eller produkt!

Vårt sortiment er lagervare og leveres 5-8 timer etter ordre eller påfølgende dag. Vi har egen lasterampe og skaffer rimelig transport. Totalt 17000 kvm2 inneareal samt stort uteareal