Om Oss

Høg kvalitet, fleksibilitet, rask levering – og vennlig service

Pallegrossisten AS er en liten bedrift i antall medarbeidere, men stor når det gjelder paller på lager. Målsetninger er at du som kunde skal finne alt deres virksomhet trenger for å løse deres logistikk- og transportbehov – her hos Pallegrossisten.

  • Sirkulær økonomi i praksis: Selv med 17.000 m2 lager- og produksjonsareal er det stadig trangt om plassen. Som grønn bedrift er Pallegrossistens virksomhet en del av den sirkulære økonomien. Kjernen i virksomheten er resirkulering og gjenbruk av paller. Europallen er navet i resirkulerings-hjulet.
    > Nye og brukte paller leveres til kundene og på veien tilbake henter vi brukte paller og treverk. Alt av treverk, kapp og rester fra vår produksjon kommer til nytte som briketter til industri og landbruk.

  • Robotisering og automasjon: Paller som hentes inn sorteres, stort sett ved hjelp av roboter med «vision» og kunstig intelligens (IA). Stabler med sorterte paller kjøres via rullebånd og heis til/fra to etasjer der GPS-styrte gaffeltrucker plasserer / henter dem når de skal inn eller ut av lager.
    > Pallegrossistens anlegg er en «Industri 4.0» på sitt beste – med oppetid på automasjonsanlegget på nesten 100% på årsbasis. I tillegg til effektivitet og reduserte kostnader har anlegget ført til at en stor andel av tunge løft utføres maskinelt og gir mindre slitasje på mannskapet.

Hold fast på din ungdommelige entusiasme – du vil være bedre i stand til bruke den når du blir eldre.»

— Seneca (den Yngre), Stoisk filosof, Romersk statsmann, forfatter (4 f.Kr/BC – 65 e.Kr/AD)

pallegrossisten
pallegrossisten