Alu-Paller -> hel, halv, XL og SAFE

Hvorfor velge Alu-paller?

Alu-paller brukes både ved lave temperaturer, der det er høg temperatur, og spesielt krevende soner, f.eks. EX-områder. I tillegg tåler normalt alu-paller dobbelt så høg vekt som en trepalle. Selv om innkjøpskostnad for alu-paller er høyere, er pris, levetid og bærekraft både konkurransedyktig og forsvarlig.

ALU-Halvpalle 80x60 cm

Paller i aluminium leveres som oftest i standard Europalle-størrelser; Halvpalle på 80×60 cm

ALU-Helpalle, 80x120 cm

Paller i aluminium leveres som oftest i standard Europalle-størrelser; helpalle på 80×120 cm

Alu-palle med tett dekke

Innenfor standard sortiment har vi også alu-paller med tett dekke og riller, også kalt bulp toppdekke (se bilde). De er tilgengelig både som hel- og som halv-palle – eller i den størrelse som kunden trenger. Ta kontakt dersom dere trenger skreddsydd alu-palle.
Alu-paller med «dørk» er på lager både som hel- og halv-palle, dvs. 80×120 cm og 80×60 cm.

Alu-palle SAFE - med sklisikring

Et annet standard alu-produkt er Sikkerhetspallen som har integrerte gummiprofiler for økt friksjon – både på pallens over- og underside. Denne SAFE alu-pallen med sklisikring (80×120 / 60×80 cm) gir vesentlig redusert risiko for skade eller uønsket hendelse.

Alu-palle XL 80x170

Pallegrossisten tilbyr også en XL Alu-palle, som har mål på 80×170 cm. Den gir bedre stabilitet for utstyr og varer som er lengre enn en standard palle.

Skreddersydd Alu-palle: Via vår strategiske samarbeidspartner tilbyr Pallegrossisten også skreddersydde Alu-paller. Her er det først og fremst kundens behov som styrer. Der det er behov for dokumentasjon på kvalitet, leveres det med dokumentasjon på både styrkekalkyle for spesialpallen og sertifisert sveising. Du finner mer info under Alu-spesial-siden her.

Ta kontakt med Pallegrossisten for å drøfte behov og løsninger.

Last gjerne ned Produktkatalogen for
Alu-produkter og Nanuk-kofferter her!