Alu-Kasser

UTVIDET VARE-SORTIMENT FOR EFFEKTIV OG SIKKER LOGISTIKK

Nå inkluderer Pallegrossisten et bredt sortiment av Alu-produkter og tilbyr Nanuk kofferter og transport-kasser i hardplast med IP67 vanntetthet og livstidsgaranti.

Pallegrossisten AS har som mål å være en komplett leverandør av utstyr for logistikk og transport – inkludert emballasje og tilbehør. Målsetningen er at du som kunde skal oppleve at her finner du det du trenger for sending av verdifull last, sikker frakt og oppbevaring av verdifullt utstyr og verktøy.

Alu-kasser = PG BOX

  • Alu-kasse som Pallegrossisten nå tilbyr er en solid og lett aluminiumskasse som kommer i mange størrelser. Alu-kassene leveres med stablingshjørner og kraftige, fjær-belastede håndtak. Lokket er utstyrt med rustfrie piano-hengsler og Alu-kassene kan leveres med kraftige hjul. Kassene kan låses med hengelås eller sylinderlås.
  • PG-boxen er en solid og lett aluminiums-kasse som er tilgjengelig i ulike standard størrelser. Alu-kasser tilbys i mange størrelser og ulike utforminger, alt etter kundens behov.

OBS! Det er også mulig å få Alu-kasser levert med skum-innlegg, gjerne med utskåret profil for spesielle deler, verktøy eller utstyr som bør beskyttes mot støt og/eller som gjør det raskere og enklere å finne rett verktøy når jobben skal gjøres. For mer info se under TILBEHØR-menyen.

Ta kontakt med Pallegrossisten for å høre hvilke Alu-kasser vi har på lager. ALU-kasser som er lagervare leveres like raskt som Eurppaller og karmer. Når du har behov for noe utenom det vanlige er Pallegrossisten din beste leverandør. Her tas utfordringer på strak arm.